Έχοντας μητέρα μοδίστρα, τιμώντας το γαμήλιο δώρο της γιαγιάς (μια ραπτομηχανή) και εργαζόμενη επί σειρά ετών, δίπλα σε διευθυντή παραγωγής μεγάλης ελληνοολλανδικής εταιρείας (VAN GILS) αποφάσισα να ανοίξω σε ένα μικρό χώρο το εργαστήριο  μου αξιοποιώντας τις γνώσεις που είχα και το μεράκι μου για αυτή τη δουλειά.

Τα χρόνια πέρασαν, και στην 25ετή πορεία μου , οι εργασίες  αυξήθηκαν ,πολλαπλασιάστηκαν και εξειδικεύθηκαν. Οι ανάγκες της αγοράς με μετέφεραν  σε ένα μεγαλύτερο, ομορφότερο και φιλόξενο χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό.

Η σχέση με την πελατεία μου , ο όγκος δουλειάς καθώς και τα χρόνια που πέρασαν δεν με κούρασαν  αντιθέτως με οδήγησαν στην απόφαση  της  δημιουργίας  ιστοσελίδας, με όνειρο  να φέρω κοντά στο ράψιμο και τις νεότερες γενιές για να γνωρίσουν την ήρεμη διαδικασία κατασκευής στο σώμα τους ενός φορέματος / φούστας/ παντελονιού/ ταγιέρ, που φυσικά βρίσκουν στην αγορά αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα χρειάζεται επιδιόρθωση.

Ελάτε να μας γνωρίσετε. Το ράψιμο ενός ρούχου είναι μία ιεροτελεστία που στις μέρες μας χρειάζεται , όπως το να πίνεις ήρεμα έναν καφέ με τους  φίλους σου.